Klik hier om een fimpje te bekijken

 

Ruud Luijken presenteert Het JEUGDVOETBALSPEL. Een spel voor grotere groepen sportieve jeugdleden, waarmee u als vereniging kunt voorzien in een duidelijke behoefte op elk door u gewenst moment.

Het spel vindt gedurende ca. 3,5 uur plaats op de afmetingen van een bestaand voetbalveld. Maximaal 100 deelnemers kunnen gelijktijdig gebruik maken van de ca. 11 spelonderdelen. Bij meer dan 100 deelnemers kan het programma aangepast worden in overleg.

De verschillende onderdelen bevatten naast spelplezier de basiskenmerken van het voetbal: techniek, tactiek en natuurlijk competitie elementen. Alles in een zeer ongedwongen en plezierige omgeving.

Het spel is geschikt voor deelnemers vanaf de pupillen tot en met de C-junioren.

De jonge voetballers werken in groepjes van 4 aan deze onderlinge competitie.

U dient een voetbalveld ter beschikking te stellen, de benodigde ballen en daarnaast 1 begeleider per spelonderdeel.

Uiteraard begeleiden wij het totaal vanaf de voorbereiding tot aan het eind van de verschillende spelonderdelen.

In principe zijn wij op elk moment van de dag beschikbaar. Met name een jubileum, de vrije woensdagmiddag, weekeindes en schoolvakanties zijn de aangewezen momenten om uw jeugdleden, naast de reguliere competitie, deel te laten nemen aan dit spel en daarmee de jeugd een onvergetelijk dagdeel te bezorgen.

HET JEUGDVOETBALSPEL is een zeer welkome aanvulling op de standaard activiteiten binnen uw club.

De verschillende spelonderdelen zijn ook apart te verhuren. Zij kunnen bijvoorbeeld als aanvulling worden ingezet bij allerlei soorten activiteiten.

Tevens kunnen wij een programma samenstellen voor oudere leden, waarbij de spelonderdelen in combinatie met andere activiteiten tot een aangename middag of avond zullen leiden.

Klik hier om een fimpje te bekijken

Prijs gehele jeugdvoetbalspel € 575,-